top of page
School of Happiness

 

Volg het 21 dagen Selfcare Program uit 'De Happines-goeroe' en download het werkboek (klik op het pdf-logo) voor de bijbehorende opdrachten. Jouw leven zal niet meer hetzelfde zijn!

Met behulp van de superleuke Happiness Planner in het boek hou je je vorderingen bij.

Deel je ervaringen met #happinessplanner!

Wij, de Vlinderaars, streven naar een mooi, gelukkig en liefdevol leven.

Wij houden de Zeven Wetten van de Happiness Lifestyle in ere,

en zetten ons in om de wereld te betoveren met glans, kleur en glitters.

Vlinderaars, unite!

Deel jouw vorderingen op het Pad van de Happiness Lifestyle op Instagram met #dehappinessgoeroe

De Wet van Liefde

 

Je beschouwt liefde als het Hogere Doel in je leven. Liefde voor jezelf en voor je naasten. Liefde geven en ontvangen. Je flirt, sjanst en stelt je open om zo de liefde van je leven aan te trekken en aan je te binden.

De Wet van Vriendschap

Je sluit een diepe, innige vriendschap met je innerlijke zelf. Beschouw en behandel jezelf als je hartsvriendin. Troost haar, koester haar en vergeef haar. Investeer, want deze vriendschap is voor het leven!

De Wet van Schoonheid

Je zult met zorg aandacht besteden aan de uiterlijke verschijning van jezelf én je leefomgeving. Haal het mooiste in jezelf naar boven en omring jezelf met oogstrelende accessoires. 

De Wet van Glitters

Je omlijst je leven met sprankelende glitters, die symbool staan voor de Happiness Lifestyle. Je verwerkt ze in je outfit, je dagelijkse bezigheden en in je leefomgeving. Bij elke aanschaf overweeg je: is er ook een variant met glitters?

De Wet van Verkwikking

Je zorgt voor

ontspanningsmomenten waarbij je afdaalt in de diepere lagen van je ziel. Je brengt lichaam en geest tot rust en richt je gedachten op de lichtere zijde van het leven. Je trekt je dagelijks terug in je Happy Cocoon om deze vredige staat te bereiken.

De Wet van Sensatie

Je neemt afscheid van alles wat te omschrijven valt als ‘saai’ en ‘degelijk’.  Je zoekt het avontuur in grote en kleine dingen, je omarmt nieuwe mogelijkheden en je grijpt iedere kans op jouw pad om je leven te transformeren in iets buitengewoons.

De Wet van Inspiratie

Je haalt kracht en inspiratie uit de prachtige kleuren, geuren, smaken en symbolen uit de Happiness Lifestyle. Je verwezenlijkt de Happiness-gedachte door inspirerende rituelen, mantra's en spiegelaffirmaties en geeft je hier met volle overtuiging aan over.

bottom of page